Canoase.fabrikant van een droge transformator 1000Het belang van elk waardevol materiaal

  • vrijgavetijd:2022-06-29 23:16:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:280
  • Korte omschrijving:

    Canoase.,Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wor

Artikel inhoud

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost,Canoase.Installatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bank, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Canoase.Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

OproepDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen,Canoase.Technologie van transformatoren, zoals inductie, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.


Canoase.fabrikant van een droge transformator 1000Het belang van elk waardevol materiaal



Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, handel wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Beloof het en hou je aan je belofte.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.


Canoase.fabrikant van een droge transformator 1000Het belang van elk waardevol materiaal



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

marktprijsOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant,Canoase.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformator, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Canoase.De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Canoase.Overige productinformatie
  • Charlotte.Hydraulisch hefplatformKorte analyse van de voor- en nadelen

    Charlotte.Hydraulisch hefplatformKorte analyse van de voor- en nadelen

  • Charlotte.hydraulische liftHet patroon van de dienstenmarkt

    Charlotte.hydraulische liftHet patroon van de dienstenmarkt

  • Charlotte.AutoinstapbrugVeelvoorkomende problemen en methoden voor probleemoplossing

    Charlotte.AutoinstapbrugVeelvoorkomende problemen en methoden voor probleemoplossing

  • Xinzhou.Mobiele hydraulische instapbrugWaar moet je op letten bij het gebruik?

    Xinzhou.Mobiele hydraulische instapbrugWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • Myers.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAanmeldingsprocedure

    Myers.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAanmeldingsprocedure

  • Salbrucken.kgmKleine binnenliftInstallatie coördinatie aandacht elementen

    Salbrucken.kgmKleine binnenliftInstallatie coördinatie aandacht elementen

  • Huanghua.Hydraulisch schaartype hefplatformOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhoud geen

    Huanghua.Hydraulisch schaartype hefplatformOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhoud geen

  • Dortmund.Hydraulisch automatisch hefplatformOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

    Dortmund.Hydraulisch automatisch hefplatformOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!